Een complete bruiloft, een receptie, verjaardag, modeshow, jubileum, vergadering, voor elke gelegenheid en elke soort gewenste service hebben wij een antwoord. Simpelweg een ruimte met een tafel nodig? Niets is onmogelijk bij Opera!

Kalezaal

U huurt één van onze zalen voor uw gelegenheid, maar wenst verder geen assistentie van Opera. U verzorgt zelf de inrichting en decoraties.
U kunt vrij gebruik maken van de bijbehorende keuken, maar zorgt zelf voor drinken en/of eten.

Zaalhuur

U huurt één van onze zalen voor uw gelegenheid en laat deze door ons inrichten. Wij doen dit geheel naar uw wens: de juiste opstelling, de juiste kleuren, de juiste stijl. Alles wordt op u persoonlijk aangepast zodat u zich geen seconde druk hoeft te maken om deze taak. 
De catering, bediening, etc. verzorgt u wel liever zelf.

Bruiloften

U laat alles met betrekking tot uw speciale gelegenheid over aan Opera. Wij verzorgen niet alleen de perfecte inrichting en decoraties, maar ook de catering, de bar, het personeel, de muziek, alles wat er nodig is om uw dag memorabel te maken! Kijk bij uw gelegenheid voor meer informatie over de arrangementen of neem contact op met Opera op 070-4451110 (ons kantoor is bereikbaar maandag tot en met zondag tussen 10.00-20.00 uur).

Uiteraard is elke mate van verzorging tussen kale zaalhuur en een compleet verzorgd arrangement bij Opera mogelijk.

arrangementen

Bruiloften staan helaas vaak gelijk aan stress en uitputting, het is niet voor niets dat de huwelijksnacht vaak uit twee slapende mensen bestaat. Ziet u dit niet zitten? Wilt u terugkijken op een van uw mooiste dagen zonder u al het zwoegen te herinneren? Laat ons dan zwoegen, van receptie tot het ja-woord, wij doen het graag!

Opera begrijpt hoe speciaal deze dag voor u is en doet er alles aan om deze dag nog over uw verwachtingen heen te tillen. De zaal wordt tot in de kleinste details ingedeeld en ingericht zoals u wenst. U komt bijvoorbeeld binnen lopen over de lange rode loper met aan beide kanten rijen vol met uw familie en vrienden totdat u aankomt bij een klassiek altaar onder een rozenboog vol dieprode rozen. Of u kijkt om u heen naar prachtige tafels met zorgvuldig geschikte witte anjers en witte rozen waaraan uw familie dineert op prachtige stoelen met elk een witte linnen strik. Of misschien zit u liever op een gouden, victoriaans versierde bruidsstoel in het midden van de zaal met uw partner terwijl uw familie en vrienden één voor één u komen feliciteren op het podium. Ook uw bruidstaart kan door Opera worden verzorgt en terwijl u hem aansnijdt, maakt een professionele fotograaf herinneringen van uw dag.

Laat Opera uw bruiloft alleen gelijkstellen aan liefde en geluk en geniet zonder werkzaamheden. Begin daar overigens al lekker thuis mee, onze limousine komt u graag ophalen!

Feesten

Een feest organiseren is meestal moeilijker dan het lijkt. Er komt een hoop bij kijken voordat u alles tot in de puntjes geregeld heeft en waarschijnlijk merkt u dan op de avond zelf dat er nog laatste zaken afgehandeld moeten worden.

Bezorg uzelf niet meer werk dan nodig is en laat Opera u bijstaan. Wij verzorgen in overleg met u de juiste verlichting en muziek, stellen de barren op naar uw wens en decoreren de zaal zoals u dit wilt. Bovendien zorgen wij voor het barpersoneel, de bediening en/of facilitaire medewerkers en indien gewenst portiers en beveiliging. Buiten dit kunnen wij ook nog een chique Viplounge creëren waarbij flessen drank op tafel staan en bedienend personeel rondloopt met hapjes en om zorg te dragen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Betalingswijzen tijdens het feest gaan geheel volgens uw visie, muntverkoop verzorgen wij ook volledig.

Met onze sfeervolle locatie en uitstekende service geeft u uw feest net dat vleugje meer klasse waardoor geen van uw gasten de avond nog vergeet!

Wij kunnen u ruimte aanbieden om examens af te nemen Indien u opzoek bent naar ruimte om uw studenten examens te laten afnemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over zes zalen welke wij kunnen inrichten als examenlokalen. Voor zowel grote groepen examenkandidaten of minder grote groepen hebben wij de juiste ruimte beschikbaar. Profiteer van onze scherpe tarieven en de gemakken waarvan wij u kunnen voorzien.

De locatie is voor u en uw studenten makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 9 stopt pal voor de deur, station Moerwijk bevind zich op loopafstand (200m) en station Hollandsspoor op 1km afstand. Ook hebben wij 500 parkeerplekken tot onze beschikking waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Tot slot hebben wij ruimte om 1000 fietsen te stallen.

Bij alle ruimtes die Opera zalencentrum aanbiedt, zijn een aantal zaken standaard, gratis, inbegrepen:

– Draadloos internet
– Koffie en thee en een kleine lunch voor begeleiders
– Parkeerplaatsen voor u en uw studenten

Momenteel maken diverse scholen en universiteiten, waaronder bijvoorbeeld de
universiteit van Leiden, al gebruik van onze ruimtes.

Hebt u vragen over onze locatie of enigerlei andere zaken neem dan alstublieft contact met ons op en wij zullen al uw vragen beantwoorden.

Vriendelijke groeten,
Tamara Bakker

Opera Zalencentrum

Vergaderingen

Vergaderingen kunnen stressvolle gebeurtenissen zijn. Belangrijke beslissingen moeten worden genomen, lastige knelpunten uit de weg worden geruimd. Opera snapt dat u geen tijd heeft om aan triviale zaken als koffie en/of thee te denken. Laat ons daarom uw vergadering verzorgen.

Wij delen de ruimte in zoals u wenst, bijvoorbeeld door een grote lange tafel centraal in de zaal te plaatsen met een groot scherm tegen de achterwand aan zodat u door middel van een beamer uw digitale presentatie kunt weergeven. 
Verder zorgen wij voor (warme) drank en – aangepast aan het tijdstip van uw vergadering – lunch, diner of hapjes. Om stoom af te blazen kunnen wij aansluitend ook een gezellige borrel verzorgen. 
Mocht u gevoelige informatie bespreken of simpelweg privacy wensen, dan kunnen er ook vaste momenten worden afgesproken waarop het personeel drank en hapjes brengt of wij zorgen dat bij uw aankomst al (warme) drank gereed staat op tafel. Laat Opera uw vergadering verzorgen en u hoeft alleen uw pen mee te nemen!

Catering-1

Niets is onmogelijk bij Opera en dit geldt uiteraard ook voor de catering. In overleg met u wordt besloten welke soort keuken geserveerd zal worden op uw gelegenheid en hoe u deze voor u ziet. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de mogelijkheden bij Opera.

Franse keuken
 – Bourgondisch genieten met een lekkere cordon bleu of gegrilde entrecôte.

Marokkaanse keuken
 – Dip u een moment in luxe met heerlijke vispastilla of lamschouder.

Turkse keuken – U voelt u rijk met de zoet gebakken kalfsreepjes of knapperige drumsticks.

Indische keuken
 – Zet uw water klaar voor de pedis Ajam Goerih of wissel af met frisse Gado Gado.

Bovengenoemde keukens zijn voorbeelden. In overleg is elke keuken mogelijk!!

Limo-1

Maak kennis met de Chrysler 300c stretched limousine, speciaal voor u geïmporteerd uit Californië met zijn imposante uiterlijk en feestelijke verlichting, sterrenhemel, dvd speler,eventueel uw eigen muziek en een champagnebar van binnen. Als een echte celebrity wordt u met deze limo door onze ervaren chauffeurs voorgereden op de plaats van bestemming.

Natuurlijk is deze limo ook geschikt als onderdeel van uw trouwreportage, Vipvervoer of voor promotie doeleinden zoals bijvoorbeeld een sight seeing tour om uw gasten kennis te laten maken met Nederland (in het bijzonder geschikt voor de partners van uw zakelijke gasten).

Ook verzorgen wij transport voor u of uw gasten van of naar de luchthaven, hotel, feestzaal of conferentiecentrum, eindexamenfeest, concert, gala feest, (bedrijfs)jubileum, surpriseparty of misschien wilt u gewoon uw echtgenote, vriend of vriendin een keer verrassen met een avondje uit en onze limoservice het vervoer laten verzorgen.

Bedrijfsevenementen-1

Regelmatig organiseren we recepties/borrels voor de gemeente, ministeries en andere overheidsinstanties.
Hebt u vragen over onze locatie of enigerlei andere zaken neem dan alstublieft contact met ons op en wij zullen al uw vragen beantwoorden.

Vriendelijke groeten,
Opera Zalencentrum

Kijk bij uw gelegenheid voor meer informatie over de arrangementen of neem contact op met Opera op 070-4451110 (ons kantoor is bereikbaar maandag tot en met zondag tussen 10.00-20.00 uur).